top of page
Kind & jeugd: Diensten

Kind & jeugd

Gedrag

Is uw kind onzeker of (faal)angstig? Is uw kind erg verlegen en durft het zichzelf niet goed te laten zien? Piekert uw kind veel en maakt het zich zorgen over van alles en nog wat? Is uw kind vaak verdrietig? Heeft uw kind last van driftbuien? Heeft uw kind moeite om emoties op een juiste manier te uiten? Heeft uw kind last van een 'vol' hoofd? 

Dit zijn allemaal problemen die een kind behoorlijk kunnen belemmeren in het dagelijks leven. Soms zodanig dat het kind vastloopt. Ik kan helpen door samen met u en uw kind te onderzoeken wat uw kind nodig heeft om tot optimale persoonlijke ontwikkeling te  komen.

Leren 

Heeft uw kind moeite zich op huiswerk te concentreren? Heeft uw kind moeite met plannen en organiseren? Is uw kind weinig gemotiveerd voor school en huiswerk? Heeft u het idee dat het leren van uw kind effectiever zou kunnen? Haalt uw kind ondanks leren, lage cijfers? Kortom; denkt u dat er meer in uw kind zit dan er nu uit komt?

Dan is de Leren Leren Training wellicht iets voor uw kind! Uw kind krijgt, door middel van het gebruik van de visuele leertechnieken, meer vat op de talige lesstof. Het begrip verbetert aanzienlijk; leerlingen leren beter verbanden te leggen en zij leren de lesstof beter te onthouden.  Met betere leerprestaties als resultaat!

IMG_0341.png
bottom of page